Αρχική Σελίδα » ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η «ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΤΑΒΛΑΡΙΔΗΣ» είναι μία ελληνική εταιρεία ταχυμεταφορών, που δημιουργήθηκε με πολλή διάθεση και μεράκι από νέους και δημιουργικούς ανθρώπους.

 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ - ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

 Κύριο αντικείμενο είναι οι ταχυμεταφορές εγγράφων και δεμάτων με ασφάλεια, ταχύτητα και αξιοπιστία από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα και από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη εντός ολίγων ωρών. Για την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό έχουμε συνάψει συνεργασίες με επίλεκτους και αξιόπιστους συνεργάτες.

 ΓΡΑΦΕΙΑ

 Τα κεντρικά γραφεία μας εδρεύουν στη Θεσσαλονίκη και στην Αθηνά, σε σημεία που είναι εύκολα προσβάσιμα. Ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις και στις ανάγκες του πελάτη, κυρίαρχος στόχος μας είναι η γρήγορη και η άμεση εξυπηρέτησή του. Έτσι, σε λίγες, κιόλας ώρες, το δέμα φτάνει στον προορισμό του. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, τα γραφεία ανοίγουν στις 8:00 το πρωί και παραμένουν ανοιχτά έως τις 20:00 το βράδυ.

 ΤΑ ΑΤΟΜΑ

Επί πρόσθετα, η σταθερότητα και η αξιοπιστία του γραφείου μας διακρίνονται και από το έμπειρο προσωπικό, καθώς αποτελείται από νέους ανθρώπους που εργάζονται χρόνια στο χώρο μας. Βασικός στόχος μας, η διαρκής επιμόρφωση του προσωπικού σε θέματα που αφορούν την εξυπηρέτηση πελατών, τα πληροφοριακά συστήματα και τις νέες τεχνολογίες για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών. Τέλος, οι οδηγοί είναι πιστοποιημένοι, καθώς διαθέτουν ADR.

 ΣΤΟΛΟΣ

 Ο στόλος περιλαμβάνει σύγχρονα οχήματα για την ασφαλή μετακίνηση και την αποστολή των δεμάτων, παρέχοντας συνεχώς πληροφόρηση για την πορεία της αποστολής σε όλα τα στάδιά της. Επιπλέον, διαθέτοντας σεβασμό και αγάπη προς το περιβάλλον, η εταιρεία μας προχώρησε στην καινοτόμο αγορά ηλεκτρικών scooter. Η χρήση τους είναι φιλική προς το περιβάλλον, καθώς καταναλώνουν ελάχιστη ενέργεια που είναι επιβλαβής για την ατμόσφαιρα, ενώ ταυτόχρονα είναι κατασκευασμένα από ανακυκλώσιμα υλικά. Μ’ αυτό τον τρόπο οι διανομές των αποστολών γίνονται όχι μόνο με ασφάλεια αλλά και με σεβασμό προς αυτό, καθώς είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ μας.

 ΣΤΟΧΟΣ

 Παρά τις δυσκολίες της εποχής, προχωρήσαμε στην ανανέωση και στην αναβάθμιση των υπηρεσιών μας με απώτερο σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων. Προτεραιότητά μας είναι τόσο η ευχαρίστηση όσο και η ικανοποίηση του πελάτη. Για τον λόγο αυτό επιδιώκεται η προσωπική επαφή με τους πελάτες μας ώστε να υπάρχει η καλύτερη συνεργασία και η σχέση μας να εξελίσσεται όσο το δυνατόν καλύτερα.

  • ΥΨΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ μεταφοράς των δεμάτων,
  • υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών
  • αξιοπιστία
  • οικονομία