Αρχική Σελίδα » ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Πώς μπορώ να στείλω μια αποστολή;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας, για Θεσσαλονίκη στο τηλέφωνο 2310 543210 και για Αθήνα 210 82 22 000 ή στέλνοντας email info@tachymetafores.gr.

Πώς μπορώ να ελέγξω αν παραδόθηκε η αποστολή μου;

Με τον αριθμό αποστολής, που σας έχει δοθεί από το γραφείο μας, μπορείτε να μπείτε tachymetafores.gr και να κάνετε αναζήτηση της αποστολής σας.

Πώς μπορώ να ενημερωθώ για το κόστος της αποστολής μου;

Το κόστος της αποστολής εξαρτάται από το βάρος, τον προορισμό καθώς και από άλλες ειδικές υπηρεσίες. Εδώ μπορείτε να υπολογίσετε το κόστος της αποστολής σας.

Μπορώ να ασφαλίσω την αποστολή μου και με ποιον τρόπο;

Όλες οι αποστολές ασφαλίζονται αυτόματα χωρίς επιπλέον επιβάρυνση μέχρι του ποσού των 50€ για έγγραφα και 200€ για μη έγγραφα. Σε περίπτωση επιθυμίας του αποστολέα η διεκπεραίωση των αποστολών του καλύπτεται με ασφαλιστική κάλυψη μέσω ασφαλιστικής εταιρείας.

Πώς μπορώ να συσκευάσω την αποστολή μου;

Χρησιμοποιήστε κιβώτια που είναι σκληρά και σε καλή κατάσταση. Βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενο είναι κατάλληλο για το κιβώτιο που θα χρησιμοποιήσετε και ότι μπορεί να αντέξει το βάρος του περιεχομένου του. Φροντίστε τα ευαίσθητα αντικείμενα να προστατευτούν με επιπλέον προστατευτικό υλικό, ανάλογα με το περιεχόμενο τους. Τοποθετήστε ετικέτες αποστολής στην επάνω επιφάνεια του κιβωτίου. Συμπεριλάβετε πλήρεις οδηγίες αποστολής, όπως διεύθυνση , τηλέφωνο , ταχυδρομικό κώδικα ή άλλες πληροφορίες που θα βοηθήσουν στην παράδοση. Σφραγίστε καλά το δέμα σας. Χρησιμοποιήστε ταινία με πλάτος τουλάχιστον 2 cm.

Είναι πιο οικονομικό να φέρουμε εμείς την αποστολή στα γραφεία σας από το να έρθετε να την παραλάβετε από τον χώρο μας;

Εξοικονομείτε χρήματα φέρνοντας οι ίδιοι την αποστολή σας στους χώρους των γραφείων μας. Η εταιρεία μας διαθέτει υπηρεσία γραφείου που είναι πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει.

Ποια είναι τα απαγορευμένα είδη μεταφοράς;

Χρήματα, Συνάλλαγμα, Χρυσό, Πολύτιμα Μέταλλα Και Λίθοι, Αρχαιότητες, Έργα Τέχνης, Λαχεία, Μετοχές, Ομόλογα, Ευπαθή Τρόφιμα, Προσωπική Αλληλογραφία και γενικά είδη που η διακίνησή τους απαγορεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία και διεθνείς συμβάσεις.

Ποιο είναι το ωράριο καταστήματος;

Τα καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη λειτουργούν καθημερινά από τις 8:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ ενώ το Σάββατο από τις 9:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι.

Ποιες περιοχές εξυπηρετούνται;

Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη εξυπηρετούμε οι ίδιοι, ενώ για την επαρχία και το εξωτερικό έχουμε επίλεκτους συνεργάτες.

Μπορώ να πληρώσω με χρεωστική/πιστωτική κάρτα;

Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με χρεωστική/πιστωτική κάρτα τόσο στα καταστήματά μας όσο και σε κατ’οίκον παραδόσεις καθώς όλοι οι οδηγοί μας διαθέτουν μηχανήματα POS.

Γίνονται αυθημερόν αποστολές για Αθήνα – Θεσσαλονίκη;

Ναι, γίνονται αυθημερόν αποστολές είτε εντός πόλεων είτε από Αθήνα για Θεσσαλονίκη και αντιστρόφως, κατόπιν συνεννοήσεως με το κατάστημα.

Μπορεί να πληρώσει ο παραλήπτης;

Ναι, φυσικά έχει την δυνατότητα να πληρώσει με μετρητά ή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα.

Μπορούν να σταλούν πρωτόκολλα σε δημόσιες υπηρεσίες;

Αναλαμβάνουμε την παράδοση εγγράφων σε δημόσιες υπηρεσίες καθώς και την παραλαβή αριθμών πρωτοκόλλου.

Ποιοι είναι οι χρόνοι παράδοσης μιας αποστολής;

Οι αποστολές Αθηνών και Θεσσαλονίκης παραδίδονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Οι αποστολές επαρχίας παραδίδονται σε 1-2 εργάσιμες για την Ηπειρωτική Ελλάδα και 2-5 εργάσιμες για νησιωτικούς προορισμούς.

Μπορώ να στείλω ένα δέμα με αντικαταβολή, κι αν ναι πότε μπορώ να εισπράξω τα χρήματα;

Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής δεμάτων με αντικαταβολή. Τα χρήματα θα τα εισπράξετε την επόμενη ημέρα, όταν πρόκειται για αποστολή Αθήνας ή Θεσσαλονίκης, και μετά από 5 ημέρες αν αφορά αποστολή επαρχίας.

Κάθε πότε έχετε δρομολόγιο για Θεσσαλονίκη ή Αθήνα;

Τα φορτηγά της εταιρείας μας αναχωρούν καθημερινά στις 21:00 μ.μ. εκτός Σαββάτου και Κυριακής.